Àgora Sanitària llançarà vuit reptes formatius a Infarma Madrid 2018

06/03/2018
  •  La plataforma de formació online dels Col•legis de Farmacèutics de Madrid i Barcelona proposa una competició de coneixement a la seva aula oberta del Congrés i Saló farmacèutic

La plataforma de formació online Àgora Sanitària estarà present a Infarma Madrid 2018 amb un estand propi i un aula activa de formació, que se situaran al pavelló 2 de Ifema.

Durant els tres dies de durada del Congrés i Saló farmacèutic, Àgora Sanitària plantejarà als farmacèutics d'oficina de farmàcia inscrits en aquesta iniciativa una competició formativa on hauran de superar diferents proves de coneixement, dins d'un format d'aprenentatge lúdic i pràctic.

Els tutors dels vuit reptes formatius programats exposaran diferents casos sobre la pràctica farmacèutica diària i formularan una sèrie de preguntes que els assistents hauran d'anar contestant a través del mòbil per després analitzar en comú les respostes obtingudes. Cada cas plantejat tindrà un temps màxim per ser resolt, de manera que els participants aniran sumant punts en funció del seu encert i rapidesa en les respostes.

Entre altres continguts, el Repte Àgora abordarà l'assistència sanitària a nens i ancians, el tractament multidisciplinari de la hipertensió arterial i les seves comorbiditats, les consultes més freqüents en patologies oculars, o el desenvolupament de noves categories en l'oficina de farmàcia com la cosmètica bio.

La inscripció en el Repte Àgora és gratuïta fins a completar les 40 places disponibles. Els guanyadors de les proves formatives rebran un premi i tots els assistents obtindran un obsequi per la seva participació.

Els professionals participants a Infarma Madrid 2018 tindran accés, a l'estand d'Àgora Sanitària, a informació sobre l'àmplia oferta formativa programada aquest any en la plataforma online i que es pot consultar a www.agorasanitaria.com
Reptes Àgora Infarma Madrid 2018

  • Repte HTA: Controlem bé la hipertensió?, Emilio García Jiménez
  • Repte Cosmètica BIO: Natural o BIO? Saps la diferència?, Laura Bárcena Oliveros
  • Repte inhaladors: Cada any surten nous dispositius, els coneixes tots?, David de Pablo Marcos
  • Repto Patologies Oculars: Com ho veieu a la farmàcia?, Puy Heredia Ochoa
  • Gestió: Claus per crear la categoria sènior, Joan Carles Serra
  • Repto Pediatria: Com afrontem el TDAH? Otitis, grip i vacunació en pediatria, Gerard Solís Díez
  • Repte “Interaccions”: Fitoteràpia en la persona polimedicada, M. ª José Alonso Osorio
  • Repte “Viatger”: Destinació Vietnam, Aina Surroca