Infarma tindrà el seu ‘speaker's corner' per exposar experiències d'èxit a la farmàcia

01/03/2018
  • Infarma Madrid 2018 obrirà un nou espai al Congrés i Saló farmacèutic que organitzen els col•legis de farmacèutics de Madrid i Barcelona per presentar experiències assistencials i de gestió d'èxit a les oficines de farmàcia

Seleccionades pel Comitè Organitzador d’Infarma, 20 farmacèutics exposaran en públic, a l'estil dels speaker’s corner londinencs, diferents iniciatives desplegades en les seves oficines de farmàcia que incorporen enfocaments nous en el camp assistencial farmacèutic o innovacions que han funcionat en la pràctica farmacèutica diària.

Seran presentacions breus, d’uns 20 minuts de durada, en les quals es reservaran cinc minuts perquè els professionals assistents puguin plantejar les seves preguntes per iniciar així el debat i discussió de les idees exposades. “Volem visualitzar la tasca que realitzem des de les oficines de farmàcia i aprendre de les experiències dels nostres companys que han tingut èxit per poder incorporar-les a la nostra actuació diària”, explica el vocal de Titulars d'Oficines de Farmàcia del Col•legi Oficial de Farmacèutics de Madrid, Óscar López.

Els continguts seran variats però sempre centrats al voltant dels aspectes assistencials i de gestió del dia a dia de l'oficina de farmàcia. Entre altres temes, s'abordaran diferents exemples sobre com gestionar les diferents categories o seccions dins de la farmàcia. També es presentaran experiències de projectes de millora d'un aparador, suport a l'adherència dels tractaments a través de tècniques de coaching que han demostrat resultats o consells i canvis d'hàbits en pacients amb dolor articular crònic.

“Infarma és un fòrum per recollir idees i volem facilitar aquest intercanvi d'experiències perquè és el camí per promoure canvis de debò en el nostre desenvolupament professional que es tradueixin a més en resultats per a la nostra oficina de farmàcia”, afirma Óscar López.

L’ speaker’s corner d’Infarma se situarà en un espai de gran afluència de congressistes que coincidirà amb la zona reservada per a la inauguració i clausura del Congrés, que tindrà lloc entre el 13 i el 15 de març.