"Hem d'anar més enllà de la dispensació i preguntar-nos com el coneixement farmacèutic pot millorar l'efecte del fàrmac en el pacient"

11/10/2017
  • Van ser declaracions de Jordi De Dalmases, president del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB), en la inauguració de la XIII edició del Màster en Gestió de l’Oficina de Farmàcia (MGOF) que va tenir lloc ahir
  • Durant l’acte, De Dalmases també va destacar que “la professionalitat i l’aportació de valor són dues assignatures que desenvolupem constantment al COFB”
  • Els estudis es componen de 3 mòduls (Finances i fiscalitat, Gestió de persones i Màrqueting) i aporten la formació necessària en la gestió i administració de la farmàcia comunitària
     

Barcelona, 11 d’octubre de 2017.- “No ens podem quedar només en dispensar el medicament que toqui, hem d’anar més enllà i preguntar-nos com el coneixement farmacèutic pot millorar l’efecte del fàrmac en el pacient”. Durant la inauguració de la XIII edició del Màster en Gestió de l’Oficina de Farmàcia (MGOF), Jordi De Dalmases, president del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, es va adreçar ahir amb aquestes paraules als 23 alumnes amb què enguany ha començat el Màster. De Dalmases també va explicar que “la professionalitat i l’aportació de valor són dues assignatures que desenvolupem constantment al COFB”, tasca que es veu reconeguda perquè “cada any el MGOF és un èxit de convocatòria”. “Hem aconseguit que el MGOF s’hagi fet un nom i sigui reconegut per la seva especialització”, va afegir el president del COFB.

A l’acte inaugural també van assistir-hi Joan Carles Serra, director del MGOF, i Cristina Rodríguez i Mònica Gallach, coordinadores del Màster i membres del Departament de Formació i Desenvolupament Professional del COFB.

Finances i fiscalitat, Gestió de persones i Màrqueting, els 3 mòduls del Màster

Conèixer les diferents àrees funcionals de la farmàcia, proporcionar una visió global, generalista i integradora de la direcció i la gestió d’empreses o desenvolupar les capacitats directives per liderar l’equip de col·laboradors són alguns dels coneixements que es treballaran durant els 3 mòduls que comprèn el Màster: Finances i fiscalitat, Gestió de persones i Màrqueting.

Com a cada edició, el MGOF aposta per l’aprenentatge actiu i pràctic per fomentar la capacitat de reflexió, el treball en cooperació i la transmissió de coneixements entre els assistents. D’altra banda, per tal de facilitar l’accessibilitat, el farmacèutic té la possibilitat d’inscriure’s al mòdul que més li interessa.

Què destaquen els alumnes de l’anterior edició?

Un dels aspectes més destacats per alumnes de l’anterior edició és el bon nivell del professorat i el fet de tenir diferents docents, ja que consideren que permet obtenir diferents punts de vista. Els farmacèutics que van cursar el Màster l’any passat també posen l’èmfasi en el fet que es tracta d’una formació productiva que ofereix coneixements complementaris als adquirits durant la carrera. 

Per a més informació:
Departament de Comunicació del COFB
Telèfon: 93 244 07 28 / 18
premsa@cofb.net