Vocal Dermofarmàcia i PS: Marta Alcalde Vocal Dermofarmàcia i PS: Marta Alcalde
          

Activitat professional
 • D'abril de 2001 a novembre de 2004. Farmàcia Ferrer-Gironella. Càrrec de farmacèutica substituta. Realització de treballs de dispensació, facturació, atenció farmacèutica i formulació magistral. Responsable del programa de manteniment amb metadona. Col·laboració amb el farmacèutic titular a la implantació d'un sistema de qualitat en el laboratori de formulació magistral.
 • De novembre de 2004 a juny de 2005. Directora Tècnica en l'empresa Genox Farma S.L. Encarregada del control de qualitat de substàncies químiques i dietètiques. Responsable del sistema de qualitat de l'empresa i assessorament tècnic als clients.

 • D'octubre a desembre de 2005. Estada a l'empresa Tecil S.A. durant la implantació del Sistema de Gestió de Qualitat seguint la ISO 9001: 00.

 • D'abril 2006 a maig de 2014. Farmàcia Bellmunt. Càrrec de farmacèutica substituta. Realització de treballs de dispensació, compres a laboratoris, facturació i atenció farmacèutica. Especialista en Dermocosmètica, Dietètica i Fitoteràpia. Responsable del control de tres dipòsits de medicaments.
   
 • Des de maig de 2014. Farmàcia Jordi Sunyer Lefort. Càrrec de farmacèutica adjunta. Realització de treballs de dispensació, atenció farmacèutica i gestió de compres a laboratoris. Especialista en Dermocosmètica i Nutrició

Formació acadèmica

 • 1995-2001: Llicenciada en Farmàcia per la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (U.B.). Realització d'un Treball Pràctic anual al Departament de Fisiologia Humana. Pràctiques tutelades realitzades a la Farmàcia Ferrer-Gironella.
   
 • 2001-2004: Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (U.B.).


vocal.dermofarmacia@cofb.cat