Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número de setembre

Viu amb salut Viu amb salut

 

Quins aliments són més importants a la tardor?

Cada època té aliments propis que aporten els nutrients necessaris d'una manera variada i adequada a l'estació. A la tardor, com en qualsevol altra època de l'any, una alimentació saludable ha de cobrir les necessitats de l'organisme.

El canvi estacional i tornar a la rutina laboral ens fan sentir una mica cansats i estressats. Convé incloure en la nostra dieta aliments com pasta, arròs, llegums o patates, que aporten energia i són pobres en greixos. Tampoc han de faltar les fruites, les verdures i les hortalisses, font important de vitamines, minerals, antioxidants i fibra, recordant que l'estrès pot influir en la seva pèrdua. Els cítrics, més propis de la tardor i l’hivern, contenen importants quantitats de vitamina C que tenen efectes beneficiosos per a la prevenció de refredats.

Llegeix l’article al nostre web de salut

Infarma Barcelona 2015 Infarma Barcelona 2015

 

 

Disponibles els vídeos d’Infarma Barcelona 2015

 

Ja estan disponibles a la web d’Infarma els vídeos de les conferències que es van dur a terme al Congrés, que va tenir lloc del 24 al 26 de març. Amb el lema “Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present”, l’edició d’enguany va comptar amb la presència de més de 200 ponents i més de 328 expositors, i hi van assistir més de 2.500 congressistes i 25.000 professionals del sector farmacèutic.