Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número de juliol

Viu amb salut Viu amb salut

Medicaments i conducció, què cal saber abans d'agafar el cotxe?

Al volant és necessari tenir especial cura amb les possibles alteracions que alguns medicaments tenen sobre la capacitat de conducció. En el cas d’haver de posar-nos en tractament amb algun fàrmac, és molt important esbrinar si pot tenir algun efecte que pugui alterar la nostra capacitat per conduir, ja sigui llegint el prospecte o consultant al farmacèutic.

Tot i que cada situació ha de ser valorada individualment, per evitar possibles efectes dels medicaments sobre la conducció es recomana: evitar conduir en iniciar un tractament que potencialment pugui disminuir reflexos o capacitat visual, tenir especial precaució a l’hora de l’administració conjunta de diversos medicaments, i per descomptat no consumir alcohol.

Llegeix l'article al nostre web de salut

Infarma Barcelona 2015 Infarma Barcelona 2015

 

 

Disponibles els vídeos d’Infarma Barcelona 2015

 

Ja estan disponibles a la web d’Infarma els vídeos de les conferències que es van dur a terme al Congrés, que va tenir lloc del 24 al 26 de març. Amb el lema “Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present”, l’edició d’enguany va comptar amb la presència de més de 200 ponents i més de 328 expositors, i hi van assistir més de 2.500 congressistes i 25.000 professionals del sector farmacèutic.