Viu amb salut Viu amb salut

Què cal saber sobre la tos?

A mesura que s'apropen els mesos hivernals, el fred es fa present i, amb ell, l'aparició de la tos com a possible símptoma de constipats i grips. Tot i això, també pot significar altres causes, com la sinusitis, la rinitis i les amigdalitis, o malalties cardíaques, entre d'altres.

N'hi ha de diferents tipus, com la seca o no productiva, la crònica o aguda, o la psicògena, per exemple. Si diàriament es té tos molesta, cal consultar el farmacèutic o visitar el metge.

Llegeix l'article al nostre web de salut.

Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número d'octubre.

 

Quins serveis ofereix la farmàcia al pacient? Quins serveis ofereix la farmàcia al pacient?

  

Cada cop són més els serveis professionals que ofereixen els farmacèutics, en col·laboració amb la resta d'agents sanitaris, per millorar la salut dels pacients. Aquestes són les últimes novetats:

Més de 300 farmàcies participen a la campanya "Pren-te el pols" 

 

Més de 300 farmàcies catalanes oferiran la possibilitat de prendre el pols gratuïtament a les persones que tinguin 60 anys o més. Ho faran en el marc de la campanya “Pren-te el pols”, en la qual s’han coordinat ajuntaments, farmàcies, Centres d’Atenció Primària i centres hospitalaris per conscienciar la ciutadania de la importància de prendre’s el pols de forma periòdica per prevenir l’ictus, la primera causa de mort en les dones i la tercera en els homes.


La campanya comença el 7 de novembre a la zona de l’Àrea d'Atenció Integral de Salut (AIS) Dreta de Barcelona ciutat –al voltant de l’Hospital Sant Pau- i a mitjans de novembre se sumaran el Vallès Oriental, Vallès Occidental Est, Osona i Terres de l’Ebre.

Per a més informació: 

 

» Quins altres serveis tenim en marxa? 

Programa de detecció precoç de VIH Sistema Personalitzat de DosificacióPrograma de Manteniment amb Metadona
   » Consulta aquí el mapa de serveis a Catalunya 

Infarma Barcelona 2017 Infarma Barcelona 2017

 

 

"Valor per a la farmàcia. Valor per al pacient",
lema d'Infarma Barcelona 2017
 

"Valor per a la farmàcia. Valor per al pacient” és el lema escollit per a la 29a edició del Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia, Infarma Barcelona 2017, que tindrà lloc els propers 21, 22 i 23 de març del 2017 al recinte Gran Via de Fira Barcelona.  

Organitzat conjuntament per COFB i COFM, en col·laboració amb Interalia, Infarma és una de les principals trobades professionals del sector de la farmàcia comunitària a Europa. Un any més acollirà el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, en el qual les empreses del sector farmacèutic tindran l'oportunitat d'apropar-se als milers de professionals que participaran a aquesta trobada.

Per a més informació, pots consultar el web d'Infarma