Viu amb salut Viu amb salut

 

 

 

Alimentació en la menopausa

 

En la menopausa apareixen una sèrie de símptomes que es poden prevenir amb uns bons hàbits de vida. Els més immediats solen ser fogots i suors, nerviosisme, irritabilitat i cansament, entre d’altres. També apareix una tendència a l’augment de pes i a la redistribució del greix corporal amb una major acumulació en la zona abdominal. Per tal de disminuir els símptomes de la menopausa, és important adoptar hàbits de vida saludables, com ara seguir una alimentació adequada i practicar exercici de manera regular (uns 30 minuts diaris).

Quan a l’alimentació, aquesta ha de ser variada; és important no saltar-se àpats, així com començar el dia amb un bon esmorzar. Un dels nutrients més necessaris en la menopausa és el calci, i també la vitamina D. És aconsellable limitar el consum total de greixos a menys d’un 30% del total de calories, enriquir la dieta amb peix, i beure infusions de te verd, que actuen com a antioxidant.

Llegeix l'article al nostre web de salut.

Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número de setembre

Infarma Barcelona 2015 Infarma Barcelona 2015

 

24, 25 i 26 de març al nou recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona

 

Infarma és el Congrés i fira més important del sector de la farmàcia comunitària d’Espanya i un punt de trobada europeu de la professió farmacèutica. La 27a edició d'aquest esdeveniment, organitzat pels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, juntament amb Interalia, tindrà lloc a la Fira de Barcelona, al nou recinte de Gran Via. Amb el lema Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present, el Congrés farmacèutic es consolida com la gran cita anual del sector per abordar la situació actual de la farmàcia comunitària. Infarma Barcelona 2015 també acollirà el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, tradicional cita ja per a les empreses del sector farmacèutic.

Ja es pot accedir a la web del Congrés per consultar les normes de publicació dels pòsters científics i enviar els resums, entre d'altres informacions d’interès.