Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número de desembre

Infarma Barcelona 2015 Infarma Barcelona 2015

 

24, 25 i 26 de març al nou recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona

 

Infarma és el congrés i fira més important del sector de la farmàcia comunitària d’Espanya i un punt de trobada europeu de la professió farmacèutica. Amb el lema Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present, el Congrés farmacèutic es consolida com la gran cita anual del sector per abordar la situació actual de la farmàcia comunitària. Infarma Barcelona 2015 també acollirà el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, tradicional cita ja per a les empreses del sector farmacèutic.

Durant tres dies més de 200 ponents de nivell internacional debatran mitjançant conferències, taules rodones i aules actives, les perspectives del sector farmacèutic. Ja pots consultar el programa a aquest enllaç.


www.infarma.es

Viu amb salut Viu amb salut

   

La grip

 

La grip és una malaltia transmissible que és produïda per un virus, i afecta les vies respiratòries. A més, és contagiosa. Quins són els seus símptomes? Febre (+ de 38°), mal de cal i de coll, dolors musculars i fatiga.

La grip es contagia per l’aire, apareix entre les 18 i les 72 hores després de la primera infecció, i els seus símptomes acostumen a durar entre 5 i 6 dies. La temporada en què més casos de grip es registren és l’hivern.

El més efectiu per a la prevenció de la grip és la vacunació, que és anual. El tractament de la grip és per combatre els seus símptomes, mitjançant paracetamol i àcid acetilsalicílic. Per contra, no s’han de prendre antibiòtics, perquè la grip és un virus i els antibiòtics ataquen els bacteris.

Llegeix l'article al nostre web de salut.