Viu amb salut Viu amb salut

   

El farmacèutic et pot ajudar a deixar de fumar

 

El tabac provoca molts problemes i malalties de salut tant als fumadors actius com també els passius. A tots ens perjudica, però hi ha persones i situacions que encara són més vulnerables als efectes del tabac. Per exemple, les criatures, les persones asmàtiques, les dones embarassades i les que estan alletant.

Deixar de fumar és possible i comporta uns avantatges per a la salut que es noten des del primer dia. 

Des del COFB, el 1998 vam posar en marxa una “Guia d’actuació farmacèutica per a la cessació tabàquica”. L’objectiu és augmentar el nombre de fumadors que abandonen l’hàbit tabàquic així com proporcionar informació i assessorament sobre les opcions per deixar de fumar. Podeu consultar el llistat de farmàcies que participen en el programa en aquest enllaç.

Llegeix l'article al nostre web de salut.

Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número d'abril

Infarma Barcelona 2015 Infarma Barcelona 2015

 

 

Disponibles els vídeos d’Infarma Barcelona 2015

 

Ja estan disponibles a la web d’Infarma els vídeos de les conferències que es van dur a terme al Congrés, que va tenir lloc del 24 al 26 de març. Amb el lema “Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present”, l’edició d’enguany va comptar amb la presència de més de 200 ponents i més de 328 expositors, i hi van assistir més de 2.500 congressistes i 25.000 professionals del sector farmacèutic.