Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número de juny

Viu amb salut Viu amb salut

Pla d’actuació per prevenir els efectes de l’onada de calor sobre la salut (POCS)

Quan les temperatures són altes es poden produir pèrdues de líquids i sals minerals necessaris per l’organisme, fet que pot agreujar una malaltia crònica o bé causar deshidratació i esgotament. Per evitar que es donin aquestes situacions el Departament de Salut ha tornat a posar en marxa el pla d’actuació per prevenir els efectes de l’onada de calor sobre la salut (POCS) en el qual participen diverses entitats i organismes, entre d’altres el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya.

En el següent enllaç, teniu tota la informació relativa al Pla d’actuació, així com el vídeo divulgatiu sobre els consells per protegir-se de la calor. 
 
A les farmàcies podeu obtenir informació i recomanacions per minimitzar els efectes negatius de l’onada de calor.
Infarma Barcelona 2015 Infarma Barcelona 2015

 

 

Disponibles els vídeos d’Infarma Barcelona 2015

 

Ja estan disponibles a la web d’Infarma els vídeos de les conferències que es van dur a terme al Congrés, que va tenir lloc del 24 al 26 de març. Amb el lema “Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present”, l’edició d’enguany va comptar amb la presència de més de 200 ponents i més de 328 expositors, i hi van assistir més de 2.500 congressistes i 25.000 professionals del sector farmacèutic.