Viu amb salut Viu amb salut

 

 

S'ha d'evitar la suor?

A mesura que s’apropen els mesos més calorosos, és normal que el nostre cos s’adapti a situacions amb temperatures més elevades, produint manifestacions com la suor. Però, fins a quin punt pot ser contraproduent evitar-la?

Tot i que de vegades aquesta secreció cutània pot resultar incòmoda, és important per mantenir la temperatura de l’organisme. Tenint això en compte, convé no fer un ús indiscriminat dels antitranspirants i seguir les instruccions i indicacions proporcionades pel farmacèutic.
 

Llegeix l’article al nostre web de salut

Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número de maig.

 

Quins serveis ofereix la farmàcia al pacient? Quins serveis ofereix la farmàcia al pacient?

  

Cada cop són més els serveis professionals que ofereixen els farmacèutics, en col·laboració amb la resta d'agents sanitaris, per millorar la salut dels pacients. Aquestes són les últimes novetats:

 El Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte, en fase d'expansió


El programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte està en fase d'expansió a tota la Regió Sanitària de Barcelona. Gràcies a això, el servei ja està disponible a farmàcies de localitats com El Prat de Llobregat, i recentment, també de Sant Cugat del Vallès. 

Per a més informació: 

 

» Quins altres serveis tenim en marxa? 

Programa de detecció precoç de VIH Sistema Personalitzat de DosificacióPrograma de Manteniment amb Metadona
   » Consulta aquí el mapa de serveis a Catalunya 

Infarma Madrid 2016 Infarma Madrid 2016

 

 

Èxit de participació a Infarma Madrid 2016

 

Més de 29.000 persones, dels quals 14.000 han estat farmacèutics, han assistit al Congrés i Saló Europeu de Farmàcia, Medicaments i Parafarmàcia, Infarma 2016, que ha tingut lloc a Ifema (Madrid) entre el 8 i 10 de març. 

Al llarg dels 3 dies del Congrés, organitzat conjuntament pels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, s'han dut a terme una sèrie de debats, conferències i taules rodones agrupades en cinc sales per les següents àrees temàtiques: Política Professional, Gestió Farmacèutica, Serveis Farmacèutics, Avanços Terapèutics, i Farmàcia i Professió

Per a més informació, pots consultar el web d'Infarma